tocanita de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 7 Apr 2010 | 5450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • o capatana de usturoi
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 fire de cimbru
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

se spala puiul, se taie bucati si-l punem la fiert, astfel facem si o supa din el :D

separat calim ceapa taiata mai mare si usturoiul, dupa care adaugam carnea si punem firele de cimbru, completam cu o cana de supa, punem bulionul si lasam sa fiarba impreuna cca 10-15 min.

condimentam cu sare, piper si boia.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]