Tocanita de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Aug 2014 | 12087 vizualizari

 

Se face atat de repede si e atat de buna!!!yummy

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 aripi de pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • cateva rosii cherry
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,piper alb,ghimbir,boia dulce,busuioc uscat
  • jumate de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razatoarea mare,pulpele de pui crestate si aripiile de pui taiate in doua.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Se adauga condimentele dupa gust.

Rosiile cherry se taie in patru,se adauga peste tocanita si adaugam si rosiile cuburi din cutie si usturoiul taiat marunt.

Se mai lasa cam 15 minute.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu vinete