Tocanita de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Aug 2014 | 12140 vizualizari

 

Se face atat de repede si e atat de buna!!!yummy

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 aripi de pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • cateva rosii cherry
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,piper alb,ghimbir,boia dulce,busuioc uscat
  • jumate de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razatoarea mare,pulpele de pui crestate si aripiile de pui taiate in doua.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Se adauga condimentele dupa gust.

Rosiile cherry se taie in patru,se adauga peste tocanita si adaugam si rosiile cuburi din cutie si usturoiul taiat marunt.

Se mai lasa cam 15 minute.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ardei copti