Tocanita de pui cu ardei copti

de Zamfira in Pui, 28 Iul 2013 | 27931 vizualizari

 

Ce aroma, ce combinatie...o tocanita foarte buna, ardeiul copt face casa buna cu foaia de dafin. Pentru un pranz perfect merita incercata. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (pulpe de pui cu os sau dezosat)
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 7-8 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 linguri de bulion
  • boia dulce
  • ulei
  • sare, piper
  • 4 ardei kapia (copti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei copti:

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile feliate, sare, piper. Dupa ce fierbem 10 minute tocanita adaugam foile de dafin, bulionul si usturoiul pisat. Mai fierbem inca 10 minute tocanita.

Coacem, curatam ardeii de coaja si portionam bucatele.

Adaugam si ardeii copti in tocanita si-l mai dam odata in clocot.

Poate fi servita cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci si mascarpone