Tocanita de pui cu ceapa

de Rocsi in Pui, 20 Apr 2010 | 13509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe(eu am pus 2 pulpe si un piept de pui cu os)
  • 6-7 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 3 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Pulpele se spala bine si sa taia in doua.

ceapa se curata,se spala,se toaca marunt.

morcovul se curata,se spala se toaca cubulete.

cartofii se curata,se spala se taie in 2 sau 4.

intr-o tigaie se pune putin ulei,se pune carnea si se rumenete putin pe ambele parti,apoi se pun 2-3 cani de apa.

peste se adauga ceapa si morcovul si se fierb circa 15-20 min.

dupa aceste timp se pun si cartofii.

rosia se curata de pielita,se taie cubulete si se adauga in oala.

se pune piper si vegeta dupa gust .

cu 5 min inainte de a inchide aragazul se pune si pasta de tomate care se amesteca cu putina apa.

cand e gata inchideti aragazul si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]