Tocanita de pui cu legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 24 Aug 2015 | 10041 vizualizari

 

Daca vreti o mancare ca la mama acasa v-o recomand pe aceasta. Pana acum o serveam cu paine si nu ma atragea atat de tare, dar acum ca am servit-o cu mamaliga mi s-a parut divina.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi;
  • 3 ardei verzi si unul rosu, kapia;
  • 4 cepe;
  • un morcov;
  • 3 catei de usturoi;
  • 4 rosii;
  • putin maghiran uscat;
  • putin busuioc uscat;
  • sare;
  • circa 200 ml ulei pentru prajit.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu legume:

Se curata pulpele, se taie in cate 3 bucati si se spala. Se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperite cu un capac.

Ardeii se curata de seminte, se spala si se toaca marunt.

Cepele se curata de foi, se spala si se taie julienne.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se taie feliute.

Cand carnea s-a facut pe jumatate se adauga toate aceste legume si se mai adauga putina sare. Dupa ce s-au patruns si acestea, se spala rosiile, se decojesc, se taie marunt si se pun peste continutul din tigaie. La final se adauga putin maghiran si busuioc uscat.

Tocanita se serveste calda cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]