Tocanita de pui cu naut si galuste de faina

de lili in Pui, 17 Sep 2015 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ceape mari
  • 3 morcovi
  • o conserva cu naut de la SunFood
  • faina pentru galuste.
  • un ou
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu naut si galuste de faina:

Taiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva  minute si ne apucam sa facem galustele. Cum preparam galustele: batem oul bine si adaugam faina atat cat sa fie un aluat mai grosut. Galustele le adaugam cand mancarea este aproape gata de fiert si mai lasam sa fiarba. Cand mancarea e gata putem adauga si frunze de patrunjel. Sa aveti pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu naut si galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

18.09.2015, 10:49

dantes 1

18.09.2015, 13:51

Buna!

lili 1

18.09.2015, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]