Tocanita de pui la minut

de flori24 in Pui, 25 Ian 2014 | 3767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 400g mazare
  • 650 g pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • patrunjel,marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui la minut:

Se spala copanele se curata si se dau la prajit in oala intr-o lingura de ulei ,la foc mic.Se spala ceapa si morcovul.Ceapa se taie cubulete mici iar morcovul se da prin razatoare.Se pun in oala la calit impreuna cu carnea.Lasam pana se aureste ceapa adica aproximativ 2-3 minute,si adaugam pastaile si mazarea .punem 2 cani de apa si o lasam pe foc timp de 20-30 minutes.Punem pasta de tomate,condimentele ,mararul si patrunjelul.O lasam in continuare 5 minutele pe foc o gustam si gata:).

TIPS-URI

1

Eu am zarzavat in congelator, amestecuri de legume am pus si cateva rosii cu morcov si patrunjel:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta