Tocanita de pui si ciuperci

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 3859 vizualizari

 

A trebuit sa gatesc si ceva pe placul baietilor ;)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • file de pui 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curry 1 g,
  • ketchup Panacris 100 g,
  • vin alb demisec 200 ml.apa 200 ml.,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui si ciuperci:

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si curry, se completeaza cu apa si vin cat sa acopere mancarica, lasandu-se lafiert cca. 30 de minute semiacoperit, la foc mediu. La final se adauga ketchup-ul (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/ketchup-panacris-2-36567.html)  si se da la cuptor, cca. 15 minute. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau cartofi natur. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]