Tocanita din carne de porc cu ardei

de Valclaudia in Porc, 1 Sep 2013 | 3590 vizualizari

 

o mancam cu mare drag ca-i tare gustoasa! Tocmai de aceea o prepar destul de rar, stiu ca-i grea.... cu o multime de calorii...

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei mari rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu ardei:

Spalam carnea si o taiem bucati.

Curatam si spalam ceapa si ardeii.

Ardeiul se taie bucati mari, ceapa se trece pein robot sa fie cat mai marunta.

Prajim timp de 10 minute carnea condimentata cu sare si piperf dupa gust in ulei.

Adaugam ardeiul si mai lasam la foc potrivit alte 5 minute.

Punem in cratita ceapa maruntita, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade complet toata apa.

Gustam si daca carnea este patrunsa, stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca mai este nevoie sa fiarba putin, mai adaugam putina apa.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu piure de cartofi;

2

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu garnitura de piure de cartofi