Tocanita din piept de pui si gogosari

de Bucataras Medi in Pui, 19 Oct 2010 | 12488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5-6 gogosari
  • 3 -4 cepe
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui si gogosari:

Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu).

Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca in stil grecesc