Tocanita la '" CINA PORCULUI"

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 14282 vizualizari

 

La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • o lingura mare de untura
  • o ceapa 
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 catei usturoi
  • 0 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la '" CINA PORCULUI":

Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai adaugam putina apa peste carne. Pe urma se pune o lingura de faina dezlegata cu lapte si se toarna peste tocanita. La sfarsit se pune smantana,piper si sare daca mai este nevoie.Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la '" CINA PORCULUI"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

kamy 1

28.11.2010, 23:01

bunnnn 5f

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:38

buna tocanita dar mai bun ar fi sa taiem un porc

Cris2711 1

12.02.2011, 13:09

sunt nebuna si eu dupa papica aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]