Tochitura

de Lau in Porc, 27 Apr 2012 | 7385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • piept de pui
  • carnati proaspeti
  • carnati afumati
  • sunca afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.

Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade,

Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca

Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta