Tochitura

de Micutza Luana in Porc, 11 Dec 2013 | 4822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un carnat de casa
  • 3 felii carne de porc
  • un cabanos
  • o bucatica de slanina
  • o ceapa mica
  • o lingura bulion
  • o cescuta de vin
  • o cana de apa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnatul, carnea, cabanosul si slanina se taie cubulete nu foarte mici si se pun la prajit.

Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne .

Adaugam usturoiul, sarea, piperul dupa gust, vinul si lasam 5 minute sa se inabuse.

Peste care adaugam bulionul , apa si cimbrul lasam sa scada.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta , oua si branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]