Tochitura cu mamaliguta

de SENO in Porc, 9 Oct 2011 | 8336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne proaspata de porc
  • carnati proaspeti de casa
  • carnati afumati
  • kaizer
  • sunculita sau pastrama de porc
  • 2-3 cepe mari
  • faina de malai
  • sare,piper dupa gust
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei,cand e aurie se adauga carnatii proaspeti si carnea de porc taiata bucatele,si se pune putina apa,sare si piper.Cand sant aproape facute se adauga carnatii afumati,kaizerul si pastrama. Intre timp se face mamaliguta,se pune apa la fiert cu putina sare si cand clocoteste se pune faina de malai amestecand mereu. Se serveste calda cu tochitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate