Tochitura de legume

de Carmen in Mancaruri de post, 21 Apr 2016 | 7494 vizualizari

 

Cand iti doresti cu tot sufletul sa tii postul unei sarbatori nici nu-ti dai seama cum incep sa vina ideiile. Preotul m-a povatuit sa ma hranesc bine ocolind alimentele nepermise. Infometarea te face sa te gandesti la produsele interzise si atunci e pacat. Sa lasam amanuntele si sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 100 grame fasole verde congelata
  • 100 grame morcoviori congelati
  • 1 ceapa
  • ardei gras cateva feliute
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • sare, piper si cateva fire de oregano uscat
  • 1 lingura de ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de legume:

Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct (congelate) care-si vor lasa pe langa gust si apa suficienta pentru o cat mai buna inabusire, se amesteca lejer si aproape de final se adauga si putin suc de rosii. In functie de densitatea acestuia se completeaza cu putina apa. Se condimenteaza.  In tot acest timp se poate face un puisor de mamaliguta. Si ca sa aibe aspect de tochitura, caci nu-i asa, ne-am dorit sa facem altceva pute sa radem putin tofu.  

TIPS-URI

1

se pot adauga sau combina orice fel de legume in functie de gustul pe care ni-l dorim

2

ideal este sa folosim o tigaie ceramica sau teflonata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

22.04.2016, 00:16

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:08

Carmen 1

22.04.2016, 09:43

va multumesc de apreciere si va jur ca e buna de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]