Tochitura de porc

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 11153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oog pulpa de porc
  • 1 ardei
  • o ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,usturoiul tocat fin,piperul si cimbrul.Se lasa pe foc pana se fragezeste carnea si sosul scade putin.

Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din fleica cu piept de pui