Tochitura de porc cu de toate

de Dya Daniela Andrei in Porc, 11 Iun 2013 | 4874 vizualizari

 

Cand nu ai idee despre ce sa gatesti: e rapida, e gustoasa,,,, e preferata mea!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de fleica de porc
  • 300 g branza de burduf
  • 1 kg de cartofi noi
  • 4 oua
  • 300 g faina de porumb pentru mamaliguta
  • 2 rosii mari (de gradina)
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente, toate dupa gust: sare, piper, ardei iute, chili, rozmarin, oregano, busuioc, tarhon
  • optional: unt pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu de toate:

Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.

Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).

Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.

Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carnita de porc la tigaie