Tochitură – Multicooker

de madi_marin in Porc, 18 Noi 2013 | 6755 vizualizari

 

Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 cârnat afumat
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 4 căţei usturoi
  • piper
  • ulei
  • 2 ouă
  • mălai
  • brânză de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură – Multicooker:

Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe.

Cârnatul se taie rondele.

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează pe modul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă rondelele de cârnat şi se lasă să se rumenească uşor. Se pun apoi  carnea , usturoiul tocat mărunt şi puţină apă. Se lasă să se înăbuşe  împreună, apoi se pune şi pasta de tomate şi se mai adaugă apă.

Când sosul a scăzut se pune un praf de piper şi se ţine totul la cald până se pregăteşte mămăliga, din care se modelează bile pe care le umplem cu câte un cubuleţ de brânză de oaie.

La fiecare porţie se pun carne, bile de mămăligă umplute, câte un ou ochi şi se presară deasupra puţină brânză rasă fin.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

18.11.2013, 20:57

Arata super bine

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:55

ce ar merge o tochitura

simona72 1

19.11.2013, 13:07

As manca la orice ora asa ceva!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii