Tochitură Panacris

de Panacris in Porc, 16 Apr 2013 | 5403 vizualizari

 

De la mica întâlneală mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis și făcut!

 

INGREDIENTE

  • ceapă verde 4 fire,
  • fleică de porc cca 600 g,
  • ciuperci champignon cca 350 g,
  • cârnați semiafumați cca 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de floarea soarelui,
  • boia de ardei dulce,
  • vin de masă cca. 350 ml,
  • mărar verde cca. 1/2 legătură,
  • gnochi cca. 500 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură Panacris:

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă.

Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 45 de minute. Spre sfârșitul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt, gnochii-le fierte și se mai lasă să dea un clocot.

Se servește fierbinte cu salată de sezon. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Gnochii sunt un fel de găluște din cartofi, se găsesc proaspete la raionul cu paste proaspete, numia bune de pus la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

ianculubita 1

17.04.2013, 11:09

delicioasa,interesanta combinatie pentru tochitura!!

CookieMonster 1

17.04.2013, 15:36

Ce fain! Trebuie sa incerc si eu

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 10:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc