Ton cu ceapa si rosii cherry

de lilik in Ton, 26 Iun 2011 | 6453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceapa alba
  • 1 kg de ceapa rosie
  • 20 de bucati rosii cherry(orientativ asa)
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • 10 felii de ton proaspat(daca sunt mari luati cate una de persoana)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu ceapa si rosii cherry:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julienne,apoi o punem la innabusit intr-o tigaie mare, cu putin ulei de masline.

Lasam la foc mic si amestecam mereu pana se inmoaie bine apoi punem rosiile taiate cubulete,amestecam si mai lasam pana scade sosuletul lasat de rosii,apoi stingem cu vinul si lasam pana e gata,apoi potrivim de sare si piper si dam focul mic-mic.

Spalam feliile de peste si le dam prin faina apoi le prajim putin pe ambele parti,dupa care le punem in tigaia cu ceapa,le acoperim pe toate cu ceapa si le lasam la foc mic sa se imbine gusturile(circa 5-7 minute,dar aveti grija sa nu se lipeasca).

Servim cald.(incercati cu mamaliguta,e un deliciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ceapa si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ton in sos de rosii