Ton cu sfecla rosie si mascarpone

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2018 | 2747 vizualizari

 

Aceasta pasta face parte din ciclul ,, Ce mai face omul de foame "" :D Ingrediente de baza conserva de to , mascarpone- cica doream sa prepar o praji... si sfecla rosie marinata, care a echilibrat bine coloristic si ca aciditate restul pastei.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton 160 gr-in stil mediteranean, usor afumat si cu oregano 
  • 1 cutie mascarpone -250 gr
  • 4 capere in otet uriase
  • 1/2 ceapa rosie
  • 8 linguri sfecla marinata - productie proprie
  • 1 lingurita oglio, alio si peperoncini -patrunjel uscat , usturoi deshidratat , ardei iute uscat 
  • zeama lamaie optional
  • sare optional 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu sfecla rosie si mascarpone:

  1. Ceapa rosie se toaca marunt.
  2. Maruntiti caperele.
  3. Taiati cubulete mai mici sfecla rosie.
  4. Mascarponele trebuie adus la temperatura camerei pentru ase putea amesteca mai usor.
  5. Se amesteca tonul cu mascarpone.
  6. Adaugati restul ingredientelor amestecand pana la omogenizare.
  7. Nu este nevoie de sare tonul conservat contine suficienta.
  8. Gustati si sarati, acriti daca mai este nevoie.

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de sare, tonul conservat contine suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu sfecla rosie si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Ksenya 1

28.03.2018, 08:30

Buna tare!

Panacris 1

29.03.2018, 17:19

dantes 1

02.04.2018, 16:27

Interesanta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)