Tort bradut

de Ligia Bxl in Torturi, 6 Ian 2011 | 7317 vizualizari

 

am vazut aceasta forma si in camara asa ca fetelor cu bani da-ti fuga si luati ca reteta o aveti:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1/2 pahar de unt topit
  • 1/2 pahar lapte caldut
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
  • o esenta de vanilie
  • 2 cesti de faina
  • frisca ptr ornat
  • bombonele de ciocolata si ciocolata lichida ptr glazurat
  • cateva visine din compot
  • zeama de la compotul de cirese
  • crema mascarpone cu cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort bradut:

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile,untul topit,laptele,apoi cu o lingura de lemn se amesteca usor faina si pliculetul de praf de copt,apoi se adauga esenta,sarea si se toarna compozitia in forma de bradut si se da la cuptor.Cand sa copt se scoate si se lasa la racit,apoi se taie pe mijloc,se insiropeaza,se pun visinile si crema(eu am pus crema mascarpone cu cacao facuta de mine din :2 oua se separa galbenusurile de albus,se freaca galb.cu 2 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat,apoi am adaugat peste galb.o cutie mascarpone de 250 gr,albusurile se bat spuma apoi se pun peste mascarpone se amesteca usor toate si se pune 2 linguri de cacao)se orneaza dupa placere(am ornat cu frisca,bombonele si ciocolata lichida)Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort bradut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu frisca si ciocolata