Tort cu ciocolata caramel

de pity19 in Torturi, 6 Oct 2014 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 6 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite ciocolata cu caramel
  • 5 linguri coca cola light
  • 150 ml frisca lichida HuLaLa
  • 1 lingurita miere de albine
  • 3 plicuri ciocolata cu caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata caramel:

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata cu caramel. Albusurile le mixam spuma tare, adaugam coca cola. Galbenusurile le incorporam in spuma de albusuri. Turnam faina amestecata cu praful de copt si amestecam incet de sus in jos.

Mixam frisca bine. Desfacem plicurile de ciocolata si turnam peste frisca impreuna cu o lingura de miere. Mixam pentru cateva secunde ;

Luam o tava rotunda de cuptor si o tapetam cu hartie de copt. Cu o lingura de lemn adaugam in forma 5 linguri din amestecul facut pentru blat, peste care turnam un sfert din crema. Punem tot cate 5 linguri din aluatul pentru blat, peste care adaugam crema si tot asa, ultimul strat fiind crema.

Dam la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la 190 grade.

Cand este gata lasam la racit si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata si nuca de cocos