BLATUL:
Se separa albusele de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Separat se freaca galbenusurile cu praful de copt. Cand spuma e gata se adauga galbenusurile treptat, amestecand cu o lingura de sus in jos. Se adauga la final faina urmand aceiasi pasi. Se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 30 minute
CREMA:
Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra pana devine o consistenta spumoasa. Se adauga cacaua si esenta de rom
DECOR:
Ciocolata se pune la topit in bain marin. Cand este topita se adauga untul. Se lasa pe foc pt 5 minute
ASAMBLAREA:
Blatul se taie in 2-3 parti egale. Se insiropeaza pe rand fiecare parte in functie de cum este asezata peste crema. Se pune un blat, un strat de crema, iar blat, iar crema si tot asa pana terminam compozitia. Deasupra se toarna glazura de ciocolata. Se orneaza dupa placul fiecaruia
POFTA BUNA!!!