Tort cu crema de ciocolata

de Adele in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 100 gr ricotta
  • 1 iaurt
  • 8 linguri de faina
  • 2 linguri cacaoa
  • 100 gr zahar
  • 1 praf de copt.

Crema :

  • 250 gr mascarpone.
  • 100 gr crema de ciocolata
  • 10 capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de ciocolata:

Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei.Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam faina si praful de copt amestecam bine pana compozitia devine omogena .Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.

Mixam mascarponele cu ciocolata pana devine spumos ,dam la rece.

Taiem cuburi capsunile si le punem intr-o oala cu 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa.Le fierbem pentru cateva minute si le lasam la racit.

Peste blatul  racit punem capsunile cu siropul ,dupa care punem si crema .Dam la rece pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Tunel"