Tort cu crema de iaurt si frisca

de Teo in Torturi, 15 Mar 2013 | 11603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza Fagaras
  • 250 g zahar pudra
  • 500 ml frisca lichida
  • 400 g iaurt cu visine
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 rulade cu crema de cacao
  • 300 g piscoturi
  • 1 borcan compot de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si frisca:

Asezam piscoturile in tava de cozonac cu folie. Taiem din fiecare piscot pana la inaltimea tavii.Dizolvam gelatina cu zeama de compot. Branza dulce o amestecam cu zaharul, vanilia, iaurtul, gelatina si frisca batuta.

Asezam 1/2 din crema in forme, iar la jumatate am adaugat felii de rulada, peste care am adaugat restul de crema.

Peste crema am asezat piscoturi si am dat formele la rece. Deoarece nu mi-au ajuns piscoturile si pt a doua forma am tapetat forma cu felii de rulada.

A doua zi, cand am rasturnat formele am ornat cu 2 pliculete de gelatina rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

21.06.2013, 11:40

Alina26 1

21.06.2013, 14:30

vai cat de bine poate sa arate!!!!!

diana_k 1

24.10.2013, 08:35

ce frumoasa e!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]