Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine

de madi_marin in Torturi, 1 Ian 2011 | 9111 vizualizari

 

Pentru ca imi mai ramasesera ceva ingrediente de la prajiturile facute cu putin timp in urma...am facut acest tort....

 

INGREDIENTE

  • 2 felii blat de tort
  • 200 ml lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g crema fina de branza
  • 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
  • 6 linguri jeleu de visine
  • 50 g ciocolata alba rasa
Ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 30 g ciocolata alba rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine:

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic.

Frisca lichida se bate spuma tare si se amesteca cu crema de branza si laptele condensat, apoi se incorporeaza  gelatina si ciocolata rasa.

In tava rotunda cu peretii detasabili tapetata cu folie de plastic, se pun: stratul de jeleu de visine, jumatate din crema,un blat,restul de crema si celalalt blat. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore, dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, spuma tare si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]