Tort cu frisca

de loredanaaa in Torturi, 5 Feb 2013 | 5699 vizualizari

 

Anul trecut mi-am facut acest tort de ziua mea.Obisnuiesc sa mi-l fac singura pentru mine sau pentru altii daca am timp.

 

INGREDIENTE

  • blat de pandispan
  • crema de vanilie cumparata
  • sirop din zahar ars
  • frisca
  • capsuni si kiwi pentru ornat
  • Nutella
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca:

Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj

Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o 

Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie

Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa

 Adaugati a doua foaie.

Insiropati-o si pe aceasta ceva mai bine decat pe prima

Intindeti crema pe a doua foaie

Puneti si foaia de deasupra pe care o insiropati bine

La sfarsit ornati  cu  frisca si cu fructe la alegere

Eu am ornat cu capsuni si kiwi

Am scris cu Nutella, care am incalzit-o un pic la foc

Se lasa cateva ore in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Duo