Tort cu piscoturi

de gaby_gabytza in Torturi, 17 Noi 2011 | 6138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • cafea
  • crema 1
  • 5 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 l lapte
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri faina
  • 1 plic gelatina
  • crema 2
  • 400 g iaurt simplu
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri dulceata de struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi:

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu folie alimentara.

Pregatim crema a doua: galbenusurile le mixam bine cu zaharul, faina si laptele il punem pe foc amestecand continuu. Lasam sa se raceasca si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic, apoi adaugam esenta la final.

Cat se raceste crema o pregatim pe prima crema, amestecand iaurtul cu dulceata, ciocolata topita si gelatina facuta conform instructiunilor de pe plic, turnam in tava si dam la rece. Cand s-a racit crema a doua se toarna peste prima.Se niveleaza si se adauga piscoturile inmuiate in cafea, se da iar la rece minim 2 ore. Dupa ce se raceste o rasturnam pe o farfurie si o decoram cu ciocolata razuita si trandafiri din bomboane sugus. Se poate decora cu frisca sau se poate servi doar asa simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]