O idee buna pentru atunci cand vrei ceva bun si rapid.
Branza se freaca zaharul si untul.
Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat.
Se adauga la compozitia de branza gelatina racita si se amesteca bine
Se adauga frisca batuta si se omogenizeaza cu mixerul
Se amesteca zeama de lamaie cu sucul de capsuni si se stropesc biscuitii
Restul de capsuni si ananasul se taie marunt si se amesteca in crema de branza: lasi cateva capsuni si felii de ananas pentru ornat
Tapetam cu folie de aluminiu o forma de tort cu peretii detasabili
Asezam un strat de biscuiti, apoi unul de crema, pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu crema
Ornezi si dai la rece 30 min
Cand il servesti,detasezi peretii si ...gata!