Tort de Craciun 2

de luminita20_2006 in Torturi, 5 Ian 2011 | 6506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • -7 oua
  • -7 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -2 linguri cacao
  • -1 lingura ulei
  • -praf de copt
  • crema
  • -2 galbenusuri
  • -250 gr lapte
  • -200 gr frisca
  • -2 linguri amidon
  • -zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de Craciun 2:

Blat:

Se separa galbenusuile de albus,albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, dupa care faina cu cacaoa, zaharul vanialat si uleiul. Se coace 35min.

Crema:

Se pune laptele la fiert, galbenusurile se bat cu zaharul apoi se adauga amidonul cand laptele  ferbinete se aduga peste galbenusurile se amesteca continu se pun pe foc si se lasa pana se ingroase. Dupa ce s-a racit se aduga zeama de la lamaie si frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de Craciun 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra