Tort din piscoturi

de Alexa95 in Torturi, 6 Sep 2010 | 6206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • crema de patiserie(pt frisca)
  • crema cu gust de ciocolata de la dr.oetker
  • creioane pt decor de la dr.oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi:

Pentru inceput se prepara frisca si crema si se dau la frigider.

Intr-o farfurie adanca se pun 1-2 lingurite de cafea si se adauga apa.Se amesteca cu lingurita si se inmoaie piscoturile,dupa care se aseaza pe un platou.[Ideal este ca piscoturile sa fie inmuiate bine in cafea,pentru ca dau un gust mai bun;)]

Se realizeaza 3 straturi de piscoturi si intre ele se pune crema.Incepand cu al 3 lea strat se acopera tortul cu frisca.Intr-o punga se pune o lingura de crema si se rupe coltul putin pentru a orna.Cu ajutorul creioanelor pentru decor putem decora tortul cum dorim noi.

Daca doriti puteti adauga si fructe in tort.De preferat ar fi bananele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe