Tort diplomat

de Bucataras Monica in Torturi, 11 Mar 2012 | 20755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 pachete gelatina
  • 1 cana zahar
  • 1 cutie compot ananas
  • 500 ml frisca hulala
  • portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

     Gelatina se pune la hidratat in zeama de la compot(inainte cu 30 minute).Se separa ouale.Albusul se bate spuma cu jumatate din cantitatea de zahar(jumatate de cana),cu zaharul ramas se freaca galbenusurile.Se bate frisca spuma.Apoi se pun pe foc galbenusurile si se adauga peste ele gelatina amestecand repede fara a le lasa prea mult pe foc...Frisca se incorporeaza cu albusurile spuma,apoi se adauga galbenusurile...

      Intr-o tava se pun pe fundul acesteaia bucatele de portocala si de ananas din compotul ramas,se toarna compozitia repede si peste  aceasta se mai pun cateva fructe....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

mutulescu 1

17.12.2012, 18:32

bravo cred ca afost ff bun

Danutzica 1

31.12.2012, 12:56

LA facut si mami meu dar a dublat cantitatile a adaugat compot de piersici stafide si zeama de lamaie in frisca

klausenburger_adica Lacrima 1

17.08.2014, 17:07

Rapid si bun... Bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu iaurt