Tort Dobos

de diana_k in Torturi, 1 Feb 2012 | 40120 vizualizari

COMENTARII (47)

Miha 1

01.02.2012, 15:28

Wauuu...cat e de frumos!

Rocsi 1

01.02.2012, 15:47

arata si foarte bine si e foarte gustos

gaby_gabytza 1

01.02.2012, 15:50

Ce deliciu

Ina 1

01.02.2012, 15:58

Tare bine arata!Fur o portie si trec mai departe!

angyb 1

01.02.2012, 16:06

i-au si eu o feliuta

diaconta 1

01.02.2012, 16:06

am mai salivat eu la minunatia asta

iry-gabriela 1

01.02.2012, 16:35

arata fff bine si mie ciuda ca stiu ca s-a terminat.....

RuxyRux 1

01.02.2012, 16:38

Nemaipomenit!!!!

mamaieelena 1

01.02.2012, 16:43

este deosebit as dori sa incerc si eu dar nu ma incumet acum tie ti-a iesit foarte,foarte frumos

Ana_Maria269 1

01.02.2012, 16:52

MotanLaOale 1

01.02.2012, 16:58

bun bun

soryna1981 1

01.02.2012, 17:02

Ce bine arata.....sunt mereu tentata sa fac, dar tot aud ca este migalos.....imi plac lucrurile si care necesita timp, implicare minutioasa, dar as fi dezamagita sa stiu ca nu-mi v-a iesi.....am mai incercat fel si fel de retete, si fara suparare spun ca, nu mi-au iesit, poate estetica, poate la gust......iar cand sunt in bucatarie sa fac "ceva dulce", chiar simt un refugiu in ceea ce fac, dar ma oftic sa vad ca nu mereu imi iese ceea ce doresc......dar sper sa prind curaj si sa fac odata si odata si aceasta reteta

silvi0ara 1

01.02.2012, 17:13

Ce bunatateeeeee.

Angelina_Elena 1

01.02.2012, 17:18

delicios,minunat,divin!

Cris2711 1

01.02.2012, 17:32

tot respectul pentru cum arata,ai muncit mult si rezultatul este pe masura

Bya Ralu 1

01.02.2012, 17:33

super

Bucataras Medi 1

01.02.2012, 17:35

EXCELENT!FELICITARI!

danamatei 1

01.02.2012, 18:00

wow, atata senzational...jos palaria

lia maria 1

01.02.2012, 18:02

aha a ajuns si aici frumusete si bunatate de dobos

cristinne 1

01.02.2012, 18:31

la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?

corina241 1

01.02.2012, 19:55

cat de bun trebuie sa fie,yammyyyyy

Anamaria7 1

01.02.2012, 20:21

mmmmmmmmmmmmm, ce buuun! cristinne, si eu am avut odata intrebarea asta, am facut crema cu albusuri cu tot si n-a fost nicio problema pe aburi

alinutzika 1

01.02.2012, 22:17

ARATA SENZATIONAL!!1

Teo 1

01.02.2012, 22:17

ca de obicei ,imi place!

kamy 1

01.02.2012, 22:54

cum am mai zis si pe fb....e perfect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos (mic)