Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de diana_k in Torturi, 1 Feb 2012 | 40117 vizualizari
deyutzky 1
wwoooww...superbbb
mihaelar63 1
Sidy 1
MI-NU-NAT !!! Ce mult imi place Diana...
diana_k 1
va multumesc fetelor pentru voi
cristinne "la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?" sigur ca da!!la crema asta se folosesc oua intregi, e foarte gustoasa.
Lau 1
superb si delicios
Panacris 1
Super de delicios! Reteta e la fel cacea din caietul bunicii mele!!!
Oana 1
Arata demential, super prezentarea si tortuletul e o minunatie!
Maria68 1
Super prezentare Super tortul
Dana_Retetegg 1
yummi ce bine arata
Criss 1
Superb, delicios, minunat!
Mihaela11_jo 1
Delicios si arata impecabil!
danakarin 1
Senzational !! Felicitari ! MAi ales pentru glazura
gaby_duceag 1
bravo! foarte, foarte fain!
mena29 1
Foarte frumos,felicitari!
deliciousflavours 1
Aaaaahhhhh, innebunesc dupa dobos, iar al tau arata senzational!!!!
Lorra 1
mmmmmmm.........bunnnnnn
ma bucur foarte mult ca va place tortul meu.
Svetyca 1
tortul a iesit foarte bun .doar ca cand am pus ulei pe hartia de copt mi se lipeau toate.dp aia mama mia zis cai mai bine faina .e adevarat asta?astept raspuns
si carei raspunsul????????????????
babi5 1
Bun tare si multa migala
MOKUSKA 1
cam asa se face un dobos
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!