Tort ''Joffrè'' by me

de Adele in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 70 gr cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguiri zahar
  • o jumatate lingurita de praf de copt
  • Decor:
  • frisca
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''Joffrè'' by me:

Intr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos.

Intr-o oala punem cacao cu cele 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa amestecam bine si punem pe foc pana devine cremoasa ca o glazura .O lasam la racit si o adaugam peste crema de unt si amestecam bine.

Din compozitie luam un sfert si restul o punem la frigider.

Albusurile le batem bine spuma dupa care le incorporam cu sfertul de compozitie ,faina si praful de copt .Amestecam usor de jos in sus pana se omogenizeaza totul.Punem intr-o tava si dam la cuptor la 180° pentru 15 -20 minute.

Cand blatul e racit il asezam in platou punem crema si ornam dupa gust.

Tortul trebuie tinut la rece pentru cateva ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''Joffrè'' by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Adele 1

10.05.2014, 12:10

xana 1

14.05.2014, 20:49

Foarte fain arata!

Adele 1

14.05.2014, 21:03

Multumesc xana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banane in sos caramel