Tort Padurea Neagra

de mimmi in Torturi, 24 Mai 2011 | 16234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Blat :
  • 10 oua,
  • 10 linguri faina,
  • 10 linguri zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 400 ml frisca,
  • 5 g gelatina,
  • 1 borcan visine fara samburi,
  • ciocolata  
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

Mod preparare blat :

Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa si amestecam. Batem bine bine albusurile,le adaugam peste galbenusuri,adaugam faina si amestecam cu dosul unei linguri. Tapetam o forma cu ulei si faina,turnam compozitia si dam blatul la cuptor pana trece testul scocbitorii.

Gelatina o punem in apa 5 minute,dupa care o punem pe baie de aburi pana devine lichida.

Batem frisca tare,adaugam gelatina si mai batem in continuare.

Visinele le punem la scurs

Dupa ce s-a racit blatul,il taiem in 3.

Insiropam foarte bine blatul cu compot,punem un strat de frisca,visine,al doilea blat,il insiropam,intindem frisca,punem visine,insiropam cel de al treilea blat,imbracam tortul in frisca.

Ornam dupa bunul plac,eu l-am ornat cu carlionti de ciocolata si ciocolata razalita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ananas si crema mascarpone