Tort racoros cu iaurt

de Aliii in Torturi, 4 Iul 2013 | 5827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • zeama din compot
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 cana zahar pudra
  • 2 pliculete de gelatina
  • zeama de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu iaurt:

Pui gelatina la inmuiat intr-un pahar cu apa.Bati frisca lichida si o dai putin la rece.Apoi mixezi frisca cu zaharul si cu gelatina topita.La sfarsit incorporezi esenta de vanilie,zeama de lamaie coaja rasa de lamaie si iaurtul.

Inmoi piscoturile in zema din compot si imbraci cu ele peretii unui vas.Umpli cu crema de iaurt.

Dai prajtura la rece pentru 12 ore,dupa care rastorni si poate fi servit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]