Tort Roxana

de reisnaor_2006 in Torturi, 31 Mar 2014 | 4513 vizualizari

 

Foarte usor si repede de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg de apa rece
  • 12 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • Umplutura:
  • 6 mere
  • 2 pahare de 100 g Danonino branzica cu aroma de fructe de padure, pere si banane
  • 2 banane
  • capsuni ptr ornat
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Roxana:

Mixam albusurile cu un praf de sare si zaharul.Adaugam galbenusurile,apa si amestecam,incorporam faina.Ungem o forma rotunda cu unt,tapetam cu faina, cu diametrul de 22 cm si dam la cuptor 180 grade ,40 de minute.

Cand blatul este gata il lasam sa se raceasca,il scoatem din forma,se taie in 2.Merele se curata de coaja,se dau prin razatoare si se calesc cu 50 gr de zahar si scortisoara.

Asamblare: Prima parte o ungem cu 100 gr de branzica cu aroma de fructe de padure,dupa ce sau racit merele calite adaugam peste branza,un strat de banane si adaugam a2 a foaie de tort,branza cu aroma de pere si banane,un strat de mere calite,banane.Ornam cu frisca ,(frisca se prepara dupa indicatile de pe plic) si cu capsuni.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]