Tort tiramisu a la Mihaela

de Bucataras in Torturi, 28 Apr 2009 | 37507 vizualizari

 

O reteta adaptata dupa Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura Tiramisu Dr. Oetcker
  • piscoturi de sampanie (aprox. 20 piscoturi)
  • lapte
  • ciocolata pentru ornat sfaramata
  • nuca de cocos
  • arome (eu am folosit migdale)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tiramisu a la Mihaela:

Reteta adaptata dupa Tiramisu reţetă originală

Se face blatul conform indicatiilor de pe cutie si se coace. Intre timp, se face crema de tiramisu aferenta cutiei.
Dupa ce se raceste blatul, se taie in 2, se aseaza pe platou prima jumatate, se intinde crema, apoi se aseaza piscoturile de sampanie insiropate putin (apa+zahar+ esenta de migdale), apoi un rand de crema, un rand de piscoturi de sampanie, ultimul rand de crema, se aseaza cealalta jumatate de blat si se  intinde un strat subtire de crema peste care se presara ciocolata sfaramata si nuca de cocos. Se da la rece cateva ore. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu a la Mihaela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]