Tortellini ardelenesc

de mihaelar63 in Tortellini, 27 Dec 2012 | 7966 vizualizari

 

Dintre paste imi place cel mai mult tortellini , dintre mezel , carnatul de casa . Deci - fusion !!:))). Preparatul face parte din ciclul rapid si din cel ,, nimic nu se pierde , totul se transforma '' [ carnatul era ramas din friptura de Craciun ] .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellni cu ricotta si spanac
  • 500 gr carnat afumat de casa
  • 200 gr cas mozzarella
  • 1 lingura pasta rosii,
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • busuioc , cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini ardelenesc:

Prajiti carnatul taiat rondele pana devine crocant .

Alaturat fierbeti tortellini in apa cu sare .

Peste carnati puneti pasta de rosii, amestecati si stingeti cu un polonic de apa in care au fiert pastele . Condimentati cu sare , usturoi , cimbru si busuioc.

Scoteti tortellini cu o spumiera si amestecati cu carnatulsi sosul rosu , amestecand .

Pe fundul farfuriei de servit incalzite razuiti mozzarella , asezati pastele ,serviti cu cas  pe deasupra si cateva codite de ceapa verde pentru culoare -contrast .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini ardelenesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana