Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

de Miha in Tortellini, 1 Mai 2010 | 24151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu carne
  • 2 cani suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • masline verzi fara samburi
  • 1/2 ardei gras
  • sare si piper
  • oregano
  • busuioc
  • cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne, sos de rosii si masline:

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in  cateva linguri cu ulei de masline. Se "stinge" cu sucul de rosii si se aduce la fierbere. Se adauga ardeiul tocat marunt si maslinele. Se potriveste gustul de sare si piper si se condimenteaza cu busuioc si oregano.

Se fierbe la foc mic pana incepe sa scada sosul si se da deoparte. Se pun pastele in sos si se amesteca usor, pana sunt acoperite bine cu sos.

Se serveste cald, presarat cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne, sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella