Tortellini cu prosciutto si feta

de mihaelar63 in Tortellini, 21 Dec 2020 | 3494 vizualizari

 

 Din cand in cand si periodic, imi este dor de paste. Tortellini se afla in topul preferintelor mele. Nici nu mai conteaza umplutura pentru ca textura lor catifelata de paste preparate in casa este deosebita. Ramnae sa le asezonezi dupa pofta si o masa rapida este gata.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr tortellini cu spanac si mozzarella
  • 200gr pancetta -sunca de porc uscata si sarata
  • 200 gr br feta greceasca
  • 200 grmini-rosiii cherry -din gradina
  • 50 ml ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • busuioc verde
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciutto si feta:

  1. Tortellini se fierb, respectand indicatiile de pe pachet.
  2. Sarati foarte usor apa pentru fiert.
  3. Unele ingrediente ca prosciutto si feta contin multa sare.
  4. Folositi o tigaie Wok incapatoare, pentru sotat.
  5. Prosciutto se marunteste si se trage la tigaie in uleiul de masline .
  6. Adaugati usturoiul taiat feliute subtiri si rosioarele cherry.
  7. Se soteaza atat cat sa imprumute gustul uleiului de masline.
  8. Rasturnati tortellini care au fost scoase si din apa in care au fiert.
  9. Transferati pastele in Wok si amestecati cu grija [ sa nu se zdrobeasca prea tare rosioarele cherry].
  10. Presarati pe deasupra branza feta farmitata.Piperati.
  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  12. La servire decorati cu frunzulite de busuioc proaspat.

                            Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Folositi un wok incapator in care sotati, dar si amestecati la final ingredientele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto si feta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor