Tortila

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 8571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati de plescoi
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila:

Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.

Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.

Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.

Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Deasupra asezonam cu verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

19.09.2010, 17:09

Foarte buna. Am facut si eu si am pus si niste ardei.

nadina73 1

19.09.2010, 22:05

si eu facem schimb danuta?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:20

cori merge merge, eu am facut-o ieri, postavaru chiar ar fi mers si niste ardeinadina facem facem

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Papara (ratota) cu carnat