Tortulet din piscot

de ela in Torturi, 6 Ian 2010 | 5969 vizualizari

 

CU FRISCA SI FRUCTE

 

INGREDIENTE

  • 1pachet piscoturi,
  • 1conserva mandarine,
  • 1conserva ananas.
  • 700gr frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet din piscot:

Intr-un castron adanc [de salate] se pune o folie de prospetime, se tapeteaza cu piscoturi, care se insiropeaza cu zeama din compot [de mandarine e mai aromat].

Se scurg fructele din compoturi si se taie marunt.

Se bate frisca 5oogr,si se amesteca cu fructele bine scurse.

Se pastreza 4 rondele de ananas pt ornat si se pune peste piscoturi.Se lasa la rece cateva ore.Apoi se rastoarna pe un platou,dandu-se folia la o parte.Se mixeaza restul de frisca si se orneaza tortul, apoi se pun rondelele de ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet din piscot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

07.01.2010, 02:31

LA MULTI ANI,IONIX si la cat mai multe retete

ionix 1

07.01.2010, 12:16

mersic Ela... esti o dulce

Miha 1

07.01.2010, 16:12

La multi ani, cu sanatate si bucurii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca, ciocolata si bezea