Trandafiri crocanti

de cocineraviajera in Dulciuri, 4 Ian 2012 | 6910 vizualizari

 

Va urez din suflet "La multi ani", multa sanatate si 2012 sa fie pentru toti un an prosper si plin de bucurii!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar vin,
  • 1 pahar apa,
  • 1/2 pahar ulei,
  • un praf sare,
  • faina cat cuprinde ( cca 600 gr )
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri crocanti:

500 gr faina se pun intr-un vas. Deasupra se adauga sarea, apa, uleiul si vinul. Se amesteca toate si daca mai este nevoie se mai adauga faina pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Se introduce aluatul in frigider pentru cca 30 minute.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se taie fasii de cca 4 cm de latime. Din loc in loc se lipesc marginile fasiei, apoi se inchide fasia ca un melc lipind la fel. Se aseaza pe o hartie sau servet si se lasa la uscat 3 ore, apoi se prajesc in mult ulei fierbinte.

Se scot pe hartie absorbanta. Se presara cu zahar pudra sau se indulcesc cu gem sau miere incalzita amestecata cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.02.2012, 01:12

superbi

cocineraviajera 1

02.03.2012, 01:23

Multumesc! Va pupicesc si va doresc o primavara fericita! Sa fi-ti iubiti!

Denissa 1

02.03.2012, 06:34

arata extraordinar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]