Trandafiri crocanti

de cocineraviajera in Dulciuri, 4 Ian 2012 | 6090 vizualizari

 

Va urez din suflet "La multi ani", multa sanatate si 2012 sa fie pentru toti un an prosper si plin de bucurii!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar vin,
  • 1 pahar apa,
  • 1/2 pahar ulei,
  • un praf sare,
  • faina cat cuprinde ( cca 600 gr )
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri crocanti:

500 gr faina se pun intr-un vas. Deasupra se adauga sarea, apa, uleiul si vinul. Se amesteca toate si daca mai este nevoie se mai adauga faina pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Se introduce aluatul in frigider pentru cca 30 minute.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se taie fasii de cca 4 cm de latime. Din loc in loc se lipesc marginile fasiei, apoi se inchide fasia ca un melc lipind la fel. Se aseaza pe o hartie sau servet si se lasa la uscat 3 ore, apoi se prajesc in mult ulei fierbinte.

Se scot pe hartie absorbanta. Se presara cu zahar pudra sau se indulcesc cu gem sau miere incalzita amestecata cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.02.2012, 01:12

superbi

cocineraviajera 1

02.03.2012, 01:23

Multumesc! Va pupicesc si va doresc o primavara fericita! Sa fi-ti iubiti!

Denissa 1

02.03.2012, 06:34

arata extraordinar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu lapte