Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 7896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua,
  • cativa cartofi,
  • 300 gr de cas de oi proaspat,
  • sare si piper,
  • faina si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi:

Pentru inceput dam casul pe razatoare. Apoi curatam cartofii, ii spalam si ii dam si pe ei pe razatoare. Adaugam cartofii rasi peste cas, dupa care adaugam ouale, sare si piper dupa gust. La final adaugam faina cat sa iasa o compozitie nici prea moale, nici prea tare, numai buna de luat cu polonicul.

Se pune ulei in tigaie la incins si se adauga cu polonicul compozitie ca la clatite (bineinteles aceasta compozitie este un pic mai groasa). Se coace pe ambele parti si se scot pe farfurie lasandu-se la racit .

Se taie in triunghiuri si se servesc cu orice fel de salata,sau cu smantana, eventual cu carnita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

10.08.2012, 18:58

o idee buna

DIANA B 1

11.08.2012, 14:51

Back ... Irina , ptr un nestiutor , ar fi bine sa ne dai si cantitatea de cartofi si faina (aproximativ) .Ms mult

iry-gabriela 1

12.08.2012, 10:00

draga mea onesta,cartofi poti pune cati cartofi vrei,iar faina dupa ochi cam 3-4 linguri .....am specificat in reteta ,sa iasa o compozitie nici groasa nici subtire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi si branza telemea