Iată o rețetă super simplă și rapidă de ștrudel cu caise și fulgi de migdale. Ingrediente puține, efort redus și te bucuri de un dulce delicios.
Pentru acest Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă, și nevoie de doar câteva ingrediente: foi de plăcintă, caise, zahăr, scorțișoară și puțin ulei.
Cum se prepara acest Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Taie caisele în jumătăți, îndepărtează samburii și pune-le într-un bol. Adaugă zahărul vanilat, zahărul tos, scorțișoară și amestecă toate ingredientele.
Așază o prima foaie de plăcintă în tavă și unge-o cu puțin ulei. Suprapune alte 4 foi de plăcintă și unge-le pe fiecare cu ulei. Ultima nu este nevoie să o mai ungi cu ulei.
Așază caisele la o margine a foilor, sigilează capetele bine, apoi rulează strâns foile. Unge ștrudelul cu puțin ulei, apoi presară fulgi de migdale.
Coace ștrudelul cu caise în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de aproximativ 30 de minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă ștrudelul la temperat.
Înainte de servire, pudrează-l cu zahăr.