Trunchi Grenadier cu legume!

de Panacris in Peste, 3 Dec 2011 | 7693 vizualizari

 

Peste si legume colorate!

 

INGREDIENTE

  • trunchi de peste grenadier 500 g.
  • mazare boabe congelata 200 g.
  • morcovi proaspeti 2 bucati
  • ceapa alba 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • ardei galben 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • ardei verde 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • marar verde uscat 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi Grenadier cu legume!:

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi Grenadier cu legume!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 21:45

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:07

pesteeeeee bun bun

Panacris 1

04.12.2011, 20:08

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat cu struguri in lipie