Tuica fiarta

de divainbucatarie in Bauturi, 23 Ian 2011 | 6918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml tuica
  • cateva boabe de piper
  • 1/4 lingurita cuisoare
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 60 g zahar sau 2 lingurite de miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

Punem la fiert tuica impreuna cu mirodeniile si zaharul. Acoperim ibricul cu un capac si lasam sa fiarba in clocot 2 minute. Luam de pe foc si servim fierbinte.
Noroc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tuica fiarta, cu mirodenii